Home سفر و گردشگری چگونه ویزای اندونزی بگیریم؟ – کجارو

چگونه ویزای اندونزی بگیریم؟ – کجارو

7 second read
0
0
49

جمهوری اندونزی یکی از کشورهای جنوب شرقی آسیا است که از هزاران جزیره تشکیل شده و جاذبه‌های منحصربفرد آن هر گردشگری را برای سفر وسوسه می‌کند. آیا می‌دانستید که برای سفر به اندونزی نیز باید ویزا تهیه کرد؟

مقاله‌های مرتبط

اندونزی یکی از مقصدهای محبوب آسیایی در حوزه گردشگری است که عمده محبوبیت خود را مرهون طبیعت بکر متشکل از جزیره‌ها و سواحل زیبا است. از آنجایی‌که اندونزی در جوار اقیانوس آرام و در یکی از پرباران‌ترین مناطق جهان قرار دارد، ولی در طول سال از آب و هوایی مناسب برای سفر و گردش برخوردار است. کلیه این موارد باعث شده تا سالانه گردشگران بسیاری، از جمله شهروندان ایرانی،  تور اندونزی را برای تعطیلات خود انتخاب کنند؛ ولی اندونزی نیز یکی از کشورهایی است سفر به آن حتی برای گردش نیازمند دریافت ویزا از سفارت اندونزی است.

ویزای اندونزی

انواع ویزای اندونزی

در حالت کلی، ویزای ورود و اقامت در اندونزی شامل چند گروه به شرح زیر است:

  • ویزای توریستی (گردشگری)
  • ویزای تجاری
  • ویزای خبرنگاری
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی

ویزای اندونزی

مدارک لازم برای صدور ویزای گردشگری

۱) تکمیل فرم درخواست

۲) شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها

۳) گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی

۴) دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز ۴*۳

۵) نامه منوط به تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ اانگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود).

۶) بلیط رفت و برگشت و تائیدیه رزرو هتل.

ویزای اندونزی

شرایط و نکته‌ها

  • سفارت اندونزی در تهران برای اتباع ایرانی ویزای توریستی چهارده روزه صادر می‌کند.
  • ویزای توریستی اندونزی یکبار ورود است و در صورت ترک خاک اندونزی پیش از تمام شدن مدت ویزا، امکان استفاده مجدد و ورود دوباره به اندونزی با همان ویزا وجود ندارد و متقاضی باید برای گرفتن ویزای توریستی دوباره اقدام کند.
  • دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در خاک اندونزی نیستند.
  • مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی دو ماه پس از صدور بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد. 
  • صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد.
  • ویزای اندونزی در مدت ۷ تا ۱۰ روز کاری صادر می‌شود؛ در صورت درخواست ویزای توریستی مدت زمان لازم برای صدور ویزا دو تا سه روز کاری است.

سفارت اندونزی در تهران

  • نشانی:  تهران، خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، پلاک ۱۸۰
  • تلفن: ۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۷۱۷۲۵۱ و ۸۸۵۵۳۶۵۵ (۰۲۱)
  • نمابر: ۸۸۷۱۸۸۲۲
  • صندوق پستی: ۴۵۶۴-۱۱۳۶۵
  • پست الکترونیک: tehran.kbri@kemlu.go.id
  • وب‌سایت: www.kemlu.go.id/tehran
  • روز و ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر

کجارو

  • اوت لت (Outlet) چیست؟ – کجارو

    احتمالا با جستجو در سایت‌های فروشگاهی به خصوص سایت‌های پوشاک خارجی با کلمه‌ی «outlet» برخو…
  • سوغات بنتوتا، سریلانکا – کجارو

    سفر به بنتوتا، بدون خریدن سوغاتی‌های بومی و صنایع دستی سنتی، کامل نمی‌شود. سوغات بنتوتا، ب…
  • کوفه در یک نگاه – کجارو

    کوفه از شهرهای عراق است که در استان نجف قرار دارد و به خاطر وجود مسجد کوفه و منزل حضرت علی…
Load More Related Articles
  • چند قابلیت مخفی در iOS 12

      در هر ارتقاء نرم‌افزاری نکات پنهان بسیاری برای کشف کردن وجود دارد. iOS 12 اپل نیز ا…
  • علل، پیشگیری و راه های درمان

    آیا می دانید، آبله مرغان حدود ۳٫۵ میلیون کودک را تحت تاثیر قرار می دهد و بیش از ۴۵۰۰ کودک …
  • ايتنا – آشنایی با مبانی ۵G

      آشنایی با ۵G نسل بعدی تکنولوژی موبایل واژگان خاص خودش را به همراه می‌آو…
Load More By مارتین کاظمی
Load More In سفر و گردشگری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Check Also

چند قابلیت مخفی در iOS 12

  در هر ارتقاء نرم‌افزاری نکات پنهان بسیاری برای کشف کردن وجود دارد. iOS 12 اپل نیز ا…