Home آموزش آموزش جلوگیری از نمایش پیغام ثبت نام خدمات وان درایو (OneDrive) در ویندوز ۱۰

آموزش جلوگیری از نمایش پیغام ثبت نام خدمات وان درایو (OneDrive) در ویندوز ۱۰

12 second read
0
0
7

حتماً شما نیز تاکنون به این نکته پی برده‌اید که سیستم‌عامل ویندوز ۱۰، به‌خصوص بسته‌های به‌روزرسانی منتشره برای آن پس از هر بار روشن‌سازی و یا راه‌اندازی مجدد رایانه شخصی پنجره‌ای را در خصوصی ثبت‌نام در خدمات وان درایو (OneDrive) به نمایش در آورده و کاربر را وادار به مشاهده آن می‌نماید. این مهم اگرچه در نظر برخی آن‌چنان بحرانی به نظر نمی‌رسد، اما بدون شک زمینه بروز آزار و اذیت‌های گوناگونی را برای مصرف‌کنندگان چهارچوب نرم‌افزاری فوق به وجود می‌آورد که بستن پیوسته آن نیز در عدم نمایان گشتن دوباره آن هیچ‌گونه تأثیری را به خود اختصاص نمی‌دهد (مگر ثبت‌نام و ورود به سرویس).

وان درایو

خدمات وان درایو کمپانی قدرتمند مایکروسافت در دسته فضاهای ابری و ذخیره‌سازی اطلاعات طبقه‌بندی می‌گردد که با برخورداری از اشتراک‌هایی از جمله Office 365 و … ظرفیتی برابر با ۱ ترابایت را جهت نگهداری اطلاعات در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد، اما ازآنجایی‌که بخش تقریباً بزرگی از مصرف‌کنندگان فضاهای دیگری را جهت ذخیره‌سازی محتویات خود برگزیده و یا به دلیل محدودیت‌هایی از جمله پهنای باند و ترافیک شبکه اینترنت از استفاده از این دسته از خدمات محروم‌اند، لذا نمایش پیوسته پیغام ثبت‌نام به‌هیچ‌عنوان مفید واقع نشده و تنها منجر به افزایش مدت زمان آماده به کار گشتن سیستم‌عامل می‌شود؛ بر همین اساس در این مقاله آموزشی کوتاه تصمیم بر آن شد تا طریقه چگونگی غیرفعالسازی و یا حذف این مهم را با یکدیگر بیاموزیم.

اقدامات لازم جهت عدم نمایش مجدد پیغام ثبت‌نام در خدمات وان درایو به‌طور کلی در قالب دو روش غیرفعالسازی سرویس با استفاده منوی اجرای خودکار نرم‌افزارها و یا حذف کامل آن از طریق سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ دسته‌بندی می‌گردد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

غیرفعالسازی پیغام نمایش خدمات وان درایو

یکی از اصلی‌ترین علت‌های نمایش پیغام ثبت‌نام خدمات نامبرده در هنگام راه‌اندازی مجدد سیستم‌عامل وجود میانبری اجرایی از نرم‌افزار در فهرست برنامه‌های خودکار چهارچوب نرم‌افزاری می‌باشد که غیرفعالسازی آن به جلوگیری از فعالیت سرویس در ابتدای شروع به کار رایانه منتهی می‌شود.

برای این منظور کافی است تا ابتدا یک مرتبه بر روی نوار وظیفه کلیک راست کرده و سپس از طریق میانبر به نمایش در آمده گزینه Task Manager را انتخاب نمایید؛ مشاهده می‌کنید که پنجره مدیریت وظایف سیستم‌عامل به نمایش در می‌آید (علاوه بر آن فشردن کلیدهای ترکیبی Ctrl + Shift + Esc نیز به نمایش ابزار فوق منتهی می‌شود).

اکنون کافی است تا در پنجره به نمایش در آمده ابتدا قالب نمایش را با استفاده از کلید More Details به جزئیات بیشتر تغییر داده و سپس به سربرگ Startup مراجعه کنید.

سربرگ فعلی به‌طور کلی تمامی نرم‌افزارهای موجود در ابتدای شروع به کار سیستم‌عامل با قابلیت اجرای خودکار به همراه درصد میزان اولویت آن‌ها را در فهرست خود جای داده است. اکنون جهت غیرفعالسازی پیغام ثبت‌نام خدمات وان درایو کافی است تا ابتدا فایل اجرایی مربوط به سرویس را (تحت عنوان Microsoft OneDrive) یافته و سپس با کلیک راست نمودن بر روی آن، گزینه Disable را انتخاب نمایید. اکنون قابلیت به طول کامل غیرفعال شده و در هنگام راه‌اندازی مجدد سیستم‌عامل دیگر به نمایش در نمی‌آید.

وان درایو

(ذکر این نکته نیز ضروری است که غیرفعالسازی دیگر نرم‌افزارهای آزاردهنده در هنگام آغاز به کار سیستم‌عامل نیز از طریق مسیر جاری و دستورالعمل فعلی امکان‌پذیر می‌باشد).

حذف نرم‌افزار دسترسی به خدمات

پاک‌سازی کامل نرم‌افزار دسترسی به خدمات وان درایو نیز می‌تواند از جمله دیگر روش‌های موجود جهت جلوگیری از نمایش مجدد پیغام ثبت نام آن به شمار رود. روش پیشین در صورت نصب بسته‌های به‌روزرسانی و … در آینده ممکن است دو مرتبه فعال گشته و رویه مربوطه جهت غیرفعالسازی آن نیز با تغییرات همراه گردد، اما حذف سرویس از قالب سیستم‌عامل به تضمین عدم نمایش کامل آن در آینده منتهی می‌شود.

برای این منظور ابتدا کلیدهای ترکیبی Windows + I را فشرده سپس به دسته‌بندی System مراجعه نمایید.

اکنون از طریق پنل موجود در سمت چپ صفحه ابتدا به سربرگ Apps & features مراجعه و پس از بارگذاری کامل فهرست نرم‌افزارهای نصبی، گزینه مربوط به خدمات وان درایو را بیابید.

اکنون کافی است تا به‌منظور حذف کامل نرم‌افزار پس از یافتن گزینه مربوطه آن را انتخاب و سپس بر روی کلید Uninstall کلیک نمایید.

وان درایو

اکنون نرم‌افزار دسترسی به خدمات به‌صورت کامل از قالب سیستم‌عامل حذف و چهارچوب آن از فعالیت باز ایستاده است. در صورت نیاز می‌توانید به‌منظور اعمال و همچنین اطمینان از تغییرات یک مرتبه رایانه شخصی را نیز راه‌اندازی مجدد نمایید.

سخت افزار ایران

Load More Related Articles
Load More By مارتین کاظمی
Load More In آموزش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Check Also

سالانه ۲۰۰ میلیون کاربر به اینستاگرام اضافه می‌شود

روز گذشته اینستاگرام در رویدادی اعلام کرد تعداد کاربرانش به میلیارد نفر رسیده است. علاوه ب…